Csere Ép-Ker Kft., Balatonlelle

Csere Ép-Ker Kft.
Irmapusztai Ut.1.
8638 Balatonlelle
Somogy
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

A Csere Ép-Ker Kft filozófiája az, hogy a legjobb reklám az elégedett vevő.

Mi nem csupán építőanyagot szeretnénk eladni, hanem komplex szolgáltatást szeretnénk nyújtani Önnek az alapozás megkezdésétől a tetőcserepek felrakásáig, illetve az utolsó simítások elvégzéséig.


Cégleírás
A LafiSoft adatbaziskezelo alkalmazoi szoftvereket fejleszt Windows es Linux operacios rendszerek alatt. Szakterulete a raktarkeszlet kezelo es szamlazo rendszerek fejlesztese egyedi igenyek szerint. 24 eves fejlesztesi tapasztalatai alapjan joggal mondhatja, hogy nagy tapasztalatot szerzett ezen a teren, es szinte minden igenyt ki tud elegiteni. Kezdetben Clipper 5.0 fejlesztesi rendszerben dolgozott.
Vannak meg ezen programozoi nyelven irodott nagyon jol mukodo szoftvereik, azonban a haladas es a felhasznalok igenyei megkoveteltek, hogy tovabb fejlodjon es most mar szinte minden programjuk Borland Delphi 3 vagy 6 fejlesztoi kornyezetben keszulnek. Azonban ez sem minden, mivel a Linux operacios rendszerek terjedesevel, ezen programok irant is megnottek az igenyek. A LafiSoft is alkalmazkodott, a felhasznaloi kovetelesekhez es barmely eddig megszokott programjat kepes Linux alatt is mukodtetni, illetve ez alatt is ujat fejleszteni.
A LafiSoft tipikusan a kis es kozepvallalkozasok egyedi igenyeit kivanja kielegiteni megfizetheto aron kifejezetten profitorientalt informacios programmodulokkal. Minden esetben meghatarozoak a megrendelo specialis igenyei, amelyeknek kidolgozasa a kesz programot kiemeli a piacot jellemzo szoftver tulkinalatbol.
Kulcsszavak:
Építőanyag, Tégla, Tüzép, Cement, Sóder, Kavics, Bramac, Tondach, Falazóanyag, Leier, Porotherm, Wienerberger, Hőszigetelő Anyagok, Hangszigetelő Anyagok, Zsaluelem, Betontermék, Schiedel, Tetőcserép, Mediterrán
Termékek
Konyhai, kozetkeztetesi, raktarkezelo , szamlazo, ugyviteli, autoszerviz, mezogazdasagi programok
Szolgáltatási helyek
A Csere Ép-Ker Kft Balatonlellén található, de építőanyag kiszállításainkkal a Balaton déli partjának egészét lefedjük, Valamint Az Ettől Délebbre Fekvő Kisebb Településeket.
Csere Ép-Ker Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csere Ép-Ker Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kórház U. Hrsz: 272/10.
  8630  Balatonboglár
 2. Klapka U. 10-12
  8630  Balatonboglár
 3. Klapka U. 10-12.
  8630  Balatonboglár
 4. Zrínyi U. 051/4.Hrsz
  8630  Balatonboglár
 5. Erzsébet Út 175.
  8630  Balatonboglár
 6. Móricz Zs. U. 2/A
  8681  Látrány
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete